Tešla: cukrų išsukite su baltuoju ir vaniliniu cukrumi. Įmuškite ir įplakite kiaušinius. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į tešlą.
Trupiniams: migdolus sumalkite. Įmaišykite cukrų. Po to įmaišykite minkštą sviestą. Įberkite miltų ir dar kartą permaišykite trupinukus.
Tešlą supilkite į kepimo formą. Sudėkite supjaustytas slyvas ir nektarinus. Viską apibarstykite trupiniais. Kepkite 40-45 minutes 180 laipsnių orkaitėje.
Autorius: Asta
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus (tešlai)
100 gramų cukraus (trupiniams)
100 gramų migdolų (trupiniams)
500 gramų slyvų
2 vienetai kiaušinių (tešlai)
200 gramų kvietinių miltų (tešlai)
100 gramų kvietinių miltų (trupiniams)
100 gramų sviesto (minkštas, tešlai)
100 gramų sviesto (trupiniams)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (tešlai)
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (tešlai)
300 gramų nektarinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešla: cukrų išsukite su baltuoju ir vaniliniu cukrumi. Įmuškite ir įplakite kiaušinius. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į tešlą.
Trupiniams: migdolus sumalkite. Įmaišykite cukrų. Po to įmaišykite minkštą sviestą. Įberkite miltų ir dar kartą permaišykite trupinukus.
Tešlą supilkite į kepimo formą. Sudėkite supjaustytas slyvas ir nektarinus. Viską apibarstykite trupiniais. Kepkite 40-45 minutes 180 laipsnių orkaitėje.