REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 9
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlą laikome kambario temperatūroje, kol suminkštėja.
- Kalakutienos filė pakepame ant keptuvės (arba galima naudoti likučius nuo kito patiekalo, pvz. keptos orkaitėje paukštienos).
Jai iškepus - atvėsiname ir supjaustome smulkiais gabalėliais. - Ant įkaitusio aliejaus keptuvėje pakepame smulkintą svogūną, papriką, pievagrybius, kol visi ingredientai suminkštėja.
Juos sumaišome su smulkinta kalakutiena. - Tešlos lapelius iškočiojame, kad suplonėtų, padaliname į tris dalis.
Viename krašte sudedame paruoštą įdarą ir, užlenkę kraštus, suformuojame skarelę.
Taip padarome su visa tešla ir įdaru. - Pyragėlius aptepame kiaušinio plakiniu ir kepame iki 180 laipsnių įkaitingoje orkaitėje apie 20 minučių.
REKLAMA