Kambario temperatūros sviestą sumaišome su gorgonzola sūriu, susmulkintu česnaku bei petražolėmis. Gauta masę aptepame išilgai perpus perpjautą duoną (abi puses). Ant viršaus apibarstome parmezano sūriu ir pakepiname apie 8 min. 180 laipsnių temperatūroje, kol ištirpsta sūris ir apskrunda duona. Iškepus apibarstome smulkintomis petražolėmis. Patiekiame supjaustę mažesniais gabaliukais kaip užkandą. Skaniausia šilta, bet puikiai tinka patiekti ir šaltą. Skanaus.
Kambario temperatūros sviestą sumaišome su gorgonzola sūriu, susmulkintu česnaku bei petražolėmis. Gauta masę aptepame išilgai perpus perpjautą duoną (abi puses). Ant viršaus apibarstome parmezano sūriu ir pakepiname apie 8 min. 180 laipsnių temperatūroje, kol ištirpsta sūris ir apskrunda duona. Iškepus apibarstome smulkintomis petražolėmis. Patiekiame supjaustę mažesniais gabaliukais kaip užkandą. Skaniausia šilta, bet puikiai tinka patiekti ir šaltą. Skanaus.