• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 0.5 stiklinės parmezano sūrio (tarkuotas)
  • 1/4 stiklinės sviesto
  • 0.5 stiklinės sūris (gorgonzola, tarkuotas)
  • 1 vienetas duonos (itališka)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros sviestą sumaišome su gorgonzola sūriu, susmulkintu česnaku bei petražolėmis.
    Gauta masę aptepame išilgai perpus perpjautą duoną (abi puses).
    Ant viršaus apibarstome parmezano sūriu ir pakepiname apie 8 min. 180 laipsnių temperatūroje, kol ištirpsta sūris ir apskrunda duona.
    Iškepus apibarstome smulkintomis petražolėmis.
    Patiekiame supjaustę mažesniais gabaliukais kaip užkandą.
    Skaniausia šilta, bet puikiai tinka patiekti ir šaltą.
    Skanaus.

Autorius: Aistė

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 0.5 stiklinės parmezano sūrio (tarkuotas)
  • 1/4 stiklinės sviesto
  • 0.5 stiklinės sūris (gorgonzola, tarkuotas)
  • 1 vienetas duonos (itališka)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros sviestą sumaišome su gorgonzola sūriu, susmulkintu česnaku bei petražolėmis.
    Gauta masę aptepame išilgai perpus perpjautą duoną (abi puses).
    Ant viršaus apibarstome parmezano sūriu ir pakepiname apie 8 min. 180 laipsnių temperatūroje, kol ištirpsta sūris ir apskrunda duona.
    Iškepus apibarstome smulkintomis petražolėmis.
    Patiekiame supjaustę mažesniais gabaliukais kaip užkandą.
    Skaniausia šilta, bet puikiai tinka patiekti ir šaltą.
    Skanaus.

Autorius: Aistė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų