Marinatui užviriname vandenį su prieskoniais. Sudedame griežinėliais pjaustytus svogūnus ir morkas. Pavirinus supilame actą. Atšaldome. Silkės filė patepame aliejumi, ant jos dedame marinate virtų morkų ir svogūnų, susukame ir persmeigiame gvazdikėliu. Sudedame į gilų dubenėlį ir apipilame marinatu. Skanaus.
Autorius: Aušra
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
šiek tiek gvazdikėlių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
3 vienetai laurų lapų (lapai)
3 vienetai morkų
5 vienetai svogūnų
4 vienetai silkių
1/3 stiklinės acto
1.5 stiklinės vandens
1 valgomasis šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Marinatui užviriname vandenį su prieskoniais. Sudedame griežinėliais pjaustytus svogūnus ir morkas. Pavirinus supilame actą. Atšaldome. Silkės filė patepame aliejumi, ant jos dedame marinate virtų morkų ir svogūnų, susukame ir persmeigiame gvazdikėliu. Sudedame į gilų dubenėlį ir apipilame marinatu. Skanaus.