• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 3 vienetai morkų
  • 5 vienetai svogūnų
  • 4 vienetai silkių
  • 1/3 stiklinės acto
  • 1.5 stiklinės vandens
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinatui užviriname vandenį su prieskoniais.
    Sudedame griežinėliais pjaustytus svogūnus ir morkas.
    Pavirinus supilame actą.
    Atšaldome.
    Silkės filė patepame aliejumi, ant jos dedame marinate virtų morkų ir svogūnų, susukame ir persmeigiame gvazdikėliu.
    Sudedame į gilų dubenėlį ir apipilame marinatu.
    Skanaus.

Autorius: Aušra

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 3 vienetai morkų
  • 5 vienetai svogūnų
  • 4 vienetai silkių
  • 1/3 stiklinės acto
  • 1.5 stiklinės vandens
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinatui užviriname vandenį su prieskoniais.
    Sudedame griežinėliais pjaustytus svogūnus ir morkas.
    Pavirinus supilame actą.
    Atšaldome.
    Silkės filė patepame aliejumi, ant jos dedame marinate virtų morkų ir svogūnų, susukame ir persmeigiame gvazdikėliu.
    Sudedame į gilų dubenėlį ir apipilame marinatu.
    Skanaus.

Autorius: Aušra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų