INGREDIENTAI:
- 2 vienetai obuolių
- 1 vienetas paprikų (raudona)
- 0.5 vieneto paprikų (žalia)
- 4 vienetai salierų (stiebai)
- 0.5 stiklinės spanguolių (šaldytos arba šviežios)
- 2 vienetai svogūnų
- 4 vienetai silkių (filė)
- šiek tiek saulėgrąžų aliejaus
- šiek tiek acto
- 1 vienetas pankolių (gumbas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Taip pat galite pridėti žaliųjų vynuogių.
Supjaustykite svogūnus žiedais, užpilkite juos actu, pamaigykite ir palikite pasimarinuoti.
Silkių filė supjaustykite juostelėmis.
Sutarkuokite pankolį, supjaustykite salierus, paprikas bei obuolius (be sėklų).
Viską sumaišykite viename inde, apšlakstykite aliejumi, išmaišykite ir uždengus palikite šaltai maždaug 30-60 min.
Patiekite šaltas.
Skanaus!
Autorius: Aušrinė
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai obuolių
- 1 vienetas paprikų (raudona)
- 0.5 vieneto paprikų (žalia)
- 4 vienetai salierų (stiebai)
- 0.5 stiklinės spanguolių (šaldytos arba šviežios)
- 2 vienetai svogūnų
- 4 vienetai silkių (filė)
- šiek tiek saulėgrąžų aliejaus
- šiek tiek acto
- 1 vienetas pankolių (gumbas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Taip pat galite pridėti žaliųjų vynuogių.
Supjaustykite svogūnus žiedais, užpilkite juos actu, pamaigykite ir palikite pasimarinuoti.
Silkių filė supjaustykite juostelėmis.
Sutarkuokite pankolį, supjaustykite salierus, paprikas bei obuolius (be sėklų).
Viską sumaišykite viename inde, apšlakstykite aliejumi, išmaišykite ir uždengus palikite šaltai maždaug 30-60 min.
Patiekite šaltas.
Skanaus!
Autorius: Aušrinė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI