• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai obuolių
  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • 0.5 vieneto paprikų (žalia)
  • 4 vienetai salierų (stiebai)
  • 0.5 stiklinės spanguolių (šaldytos arba šviežios)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 4 vienetai silkių (filė)
  • šiek tiek saulėgrąžų aliejaus
  • šiek tiek acto
  • 1 vienetas pankolių (gumbas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Taip pat galite pridėti žaliųjų vynuogių.
    Supjaustykite svogūnus žiedais, užpilkite juos actu, pamaigykite ir palikite pasimarinuoti.
    Silkių filė supjaustykite juostelėmis.
    Sutarkuokite pankolį, supjaustykite salierus, paprikas bei obuolius (be sėklų).
    Viską sumaišykite viename inde, apšlakstykite aliejumi, išmaišykite ir uždengus palikite šaltai maždaug 30-60 min.
    Patiekite šaltas.
    Skanaus!

Autorius: Aušrinė

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai obuolių
  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • 0.5 vieneto paprikų (žalia)
  • 4 vienetai salierų (stiebai)
  • 0.5 stiklinės spanguolių (šaldytos arba šviežios)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 4 vienetai silkių (filė)
  • šiek tiek saulėgrąžų aliejaus
  • šiek tiek acto
  • 1 vienetas pankolių (gumbas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Taip pat galite pridėti žaliųjų vynuogių.
    Supjaustykite svogūnus žiedais, užpilkite juos actu, pamaigykite ir palikite pasimarinuoti.
    Silkių filė supjaustykite juostelėmis.
    Sutarkuokite pankolį, supjaustykite salierus, paprikas bei obuolius (be sėklų).
    Viską sumaišykite viename inde, apšlakstykite aliejumi, išmaišykite ir uždengus palikite šaltai maždaug 30-60 min.
    Patiekite šaltas.
    Skanaus!

Autorius: Aušrinė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų