• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės abrikosų (džiovinti)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 0.5 stiklinės slyvų (džiovintos)
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek juodojo šokolado
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų sviesto
  • 200 gramų grietinės
  • 0.5 stiklinės razinų
  • 1 stiklinė riešutų
  • 15 gramų vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus sumaišyti su druska ir cukrumi, sudėti minkštą sviestą ir grietinę. Išminkyti tešlą.
    Iškočioti tešlą 1 mm storio, supjaustyti stačiakampiais 5x10 cm.
    Riešutus ir vaisius sumalti, sumaišyti su cukraus pudra.
    Dėti įdarą ant tešlos stačiakampių, susukti.
    Kepti sausainius 170 laipsnių orkaitėje 25-30 min. Atvėsinti.
    Šokoladą ištirpinti ir jame mirkyti sausainių galus.
    Palaukti, kol šokoladas išdžius ir tada valgyti.
    Skanaus!

Autorius: Živilė

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės abrikosų (džiovinti)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 0.5 stiklinės slyvų (džiovintos)
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek juodojo šokolado
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų sviesto
  • 200 gramų grietinės
  • 0.5 stiklinės razinų
  • 1 stiklinė riešutų
  • 15 gramų vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus sumaišyti su druska ir cukrumi, sudėti minkštą sviestą ir grietinę. Išminkyti tešlą.
    Iškočioti tešlą 1 mm storio, supjaustyti stačiakampiais 5x10 cm.
    Riešutus ir vaisius sumalti, sumaišyti su cukraus pudra.
    Dėti įdarą ant tešlos stačiakampių, susukti.
    Kepti sausainius 170 laipsnių orkaitėje 25-30 min. Atvėsinti.
    Šokoladą ištirpinti ir jame mirkyti sausainių galus.
    Palaukti, kol šokoladas išdžius ir tada valgyti.
    Skanaus!

Autorius: Živilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų