Nuo mėsos nupjaustomos plėvelės ir ji supjaustoma į 30 gabalėlių, kurie išmušami mediniu kūjeliu (kad pasidarytų apvalūs). Smulkiai supjaustomas svogūnas. Paruošti mėsos gabalėliai sudedami į dubenį, pabarstomi svogūnais, pipirais, druska, palaistomi citrinos sultimis, baltuoju vynu ar actu. Dubenį uždengus, palaikoma 3—4 val. Paruošiami 4 mediniai 15 cm ilgio pagaliukai. Ant kiekvieno pagaliuko veriama po 6—8 mėsos gabalėlius (be svogūnų), pabarstytus miltais. Kepama keptuvėje karštuose riebaluose ar aliejuje ant pagaliukų taip, kad mėsos paviršius gražiai paruduotų, o vidus liktų rausvas arba šašlykinėje arba griliuje. Tuoj pat šašlykai dedami į karštus pusdubenius. Puošiama pomidorų griežinėliais ir stambiai pjaustytais svogūnų laiškais. Atskirai paduodamos bulvytės fri, ankštinės pupelės ar žalių daržovių salotos.
Nuo mėsos nupjaustomos plėvelės ir ji supjaustoma į 30 gabalėlių, kurie išmušami mediniu kūjeliu (kad pasidarytų apvalūs). Smulkiai supjaustomas svogūnas. Paruošti mėsos gabalėliai sudedami į dubenį, pabarstomi svogūnais, pipirais, druska, palaistomi citrinos sultimis, baltuoju vynu ar actu. Dubenį uždengus, palaikoma 3—4 val. Paruošiami 4 mediniai 15 cm ilgio pagaliukai. Ant kiekvieno pagaliuko veriama po 6—8 mėsos gabalėlius (be svogūnų), pabarstytus miltais. Kepama keptuvėje karštuose riebaluose ar aliejuje ant pagaliukų taip, kad mėsos paviršius gražiai paruduotų, o vidus liktų rausvas arba šašlykinėje arba griliuje. Tuoj pat šašlykai dedami į karštus pusdubenius. Puošiama pomidorų griežinėliais ir stambiai pjaustytais svogūnų laiškais. Atskirai paduodamos bulvytės fri, ankštinės pupelės ar žalių daržovių salotos.