Įdarui: 400 g. kiaulienos faršo; 1/2 svogūno; 100 ml. kefyro arba grietinės; druskos, pipiru pagal skonį.
Iš tešlai skirtų produktų pagaminame kapotą tešlą ir dedame ja pusvalandžiui į šaldymo kamerą. Į faršą įmišam kiaušinius, pilam kefyrą, dedam smulkiai pjaustyta svogūną, prieskoniuojame ir viską gerai išminkome. Tešlą iskociojame 5 - 7 milimetru storumu, išspaudžiam apvalius blynukus su formele. Į vidų dedame įdara ir gražiai užlankstome. Aptepame plaktu kiaušinio tryniu ir dedame kepti į 190 laipsniu orkaite 30 min. Skanaus.
Įdarui: 400 g. kiaulienos faršo; 1/2 svogūno; 100 ml. kefyro arba grietinės; druskos, pipiru pagal skonį.
Iš tešlai skirtų produktų pagaminame kapotą tešlą ir dedame ja pusvalandžiui į šaldymo kamerą. Į faršą įmišam kiaušinius, pilam kefyrą, dedam smulkiai pjaustyta svogūną, prieskoniuojame ir viską gerai išminkome. Tešlą iskociojame 5 - 7 milimetru storumu, išspaudžiam apvalius blynukus su formele. Į vidų dedame įdara ir gražiai užlankstome. Aptepame plaktu kiaušinio tryniu ir dedame kepti į 190 laipsniu orkaite 30 min. Skanaus.