• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių (1 trynį palikite apteptepimui)
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 225 gramai sviesto
  • 100 gramų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    400 g. kiaulienos faršo;
    1/2 svogūno;
    100 ml. kefyro arba grietinės;
    druskos, pipiru pagal skonį.

    Iš tešlai skirtų produktų pagaminame kapotą tešlą ir dedame ja pusvalandžiui į šaldymo kamerą. Į faršą įmišam kiaušinius, pilam kefyrą, dedam smulkiai pjaustyta svogūną, prieskoniuojame ir viską gerai išminkome. Tešlą iskociojame 5 - 7 milimetru storumu, išspaudžiam apvalius blynukus su formele. Į vidų dedame įdara ir gražiai užlankstome. Aptepame plaktu kiaušinio tryniu ir dedame kepti į 190 laipsniu orkaite 30 min. Skanaus.

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių (1 trynį palikite apteptepimui)
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 225 gramai sviesto
  • 100 gramų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    400 g. kiaulienos faršo;
    1/2 svogūno;
    100 ml. kefyro arba grietinės;
    druskos, pipiru pagal skonį.

    Iš tešlai skirtų produktų pagaminame kapotą tešlą ir dedame ja pusvalandžiui į šaldymo kamerą. Į faršą įmišam kiaušinius, pilam kefyrą, dedam smulkiai pjaustyta svogūną, prieskoniuojame ir viską gerai išminkome. Tešlą iskociojame 5 - 7 milimetru storumu, išspaudžiam apvalius blynukus su formele. Į vidų dedame įdara ir gražiai užlankstome. Aptepame plaktu kiaušinio tryniu ir dedame kepti į 190 laipsniu orkaite 30 min. Skanaus.

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų