• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai agurkų (marinuoti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek svogūnų (laiškai, ryšulėlis)
  • 4 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 1 litras kefyro (šaltibarščių)
  • šiek tiek druskos
  • 500 gramų burokėlių (marinuoti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinkite virtus kiaušinius, agurkėlius, svogūnų laiškus, sudėkite į puodą kartu su marinuotais burokėliais ir užpilkite šaltibarščiams skirtu riebesniu kefyru.
    Pagardinkite maltais juodaisiais pipirais bei druska (pagal skonį), o prieš patiekdami - dar trupučiu grietinės.
    Dar galite įdėti smulkintų šviežių krapų.
    Valgyti su virtomis bulvėmis.
    Skanaus.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai agurkų (marinuoti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek svogūnų (laiškai, ryšulėlis)
  • 4 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 1 litras kefyro (šaltibarščių)
  • šiek tiek druskos
  • 500 gramų burokėlių (marinuoti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinkite virtus kiaušinius, agurkėlius, svogūnų laiškus, sudėkite į puodą kartu su marinuotais burokėliais ir užpilkite šaltibarščiams skirtu riebesniu kefyru.
    Pagardinkite maltais juodaisiais pipirais bei druska (pagal skonį), o prieš patiekdami - dar trupučiu grietinės.
    Dar galite įdėti smulkintų šviežių krapų.
    Valgyti su virtomis bulvėmis.
    Skanaus.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų