Susmulkinkite virtus kiaušinius, agurkėlius, svogūnų laiškus, sudėkite į puodą kartu su marinuotais burokėliais ir užpilkite šaltibarščiams skirtu riebesniu kefyru. Pagardinkite maltais juodaisiais pipirais bei druska (pagal skonį), o prieš patiekdami - dar trupučiu grietinės. Dar galite įdėti smulkintų šviežių krapų. Valgyti su virtomis bulvėmis. Skanaus.
Autorius: Lijana
INGREDIENTAI:
4 vienetai agurkų (marinuoti)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek svogūnų (laiškai, ryšulėlis)
4 vienetai kiaušinių (kietai virti)
1 litras kefyro (šaltibarščių)
šiek tiek druskos
500 gramų burokėlių (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkinkite virtus kiaušinius, agurkėlius, svogūnų laiškus, sudėkite į puodą kartu su marinuotais burokėliais ir užpilkite šaltibarščiams skirtu riebesniu kefyru. Pagardinkite maltais juodaisiais pipirais bei druska (pagal skonį), o prieš patiekdami - dar trupučiu grietinės. Dar galite įdėti smulkintų šviežių krapų. Valgyti su virtomis bulvėmis. Skanaus.