INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (grūsti)
- 0.5 arbatinio šaukštelio medaus
- 1 vienetas persikų
- 1 vienetas pomidorų pastos
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek pelėsinio sūrio (mėlynas)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek baltųjų pipirų (grūsti)
- šiek tiek žaliųjų pipirų (grūsti)
- 1 arbatinis šaukštelis žaliųjų citrinų (sultys)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viską supjaustyti. Medų ištrinti su sultimis, supilti aliejų, pagardinti prieskoniais, užpilti ant salotų.
Autorius: Laura
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (grūsti)
- 0.5 arbatinio šaukštelio medaus
- 1 vienetas persikų
- 1 vienetas pomidorų pastos
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek pelėsinio sūrio (mėlynas)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek baltųjų pipirų (grūsti)
- šiek tiek žaliųjų pipirų (grūsti)
- 1 arbatinis šaukštelis žaliųjų citrinų (sultys)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viską supjaustyti. Medų ištrinti su sultimis, supilti aliejų, pagardinti prieskoniais, užpilti ant salotų.
Autorius: Laura
REKOMENDUOJAME TOLIAU SKAITYKITE -
Šventiniai atradimai su VILVI
× Pranešti klaidą SIŲSTI