Laiškus supjaustyti 1 cm ilgio šiaudeliais. Salierus sutarkuoti su stambia tarka, supilti citrinų sultis, aliejų, prieskonius ir nedaug verdančio vandens. Viską sumaišyti ir šiek tiek palaikyti, kad pasitroškintų. Laurą ir pipirus išimti. Atvėsinti ir patiekti.
Autorius: Vegetarė
INGREDIENTAI:
2 vienetai citrinų
5 vienetai juodųjų pipirų
0.5 arbatinio šaukštelio kalendrų (malta)
0.5 arbatinio šaukštelio kmynų (malti)
1 vienetas laurų lapų
3 vienetai salierų (šaknis)
600 gramų svogūnų (laiškai)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Laiškus supjaustyti 1 cm ilgio šiaudeliais. Salierus sutarkuoti su stambia tarka, supilti citrinų sultis, aliejų, prieskonius ir nedaug verdančio vandens. Viską sumaišyti ir šiek tiek palaikyti, kad pasitroškintų. Laurą ir pipirus išimti. Atvėsinti ir patiekti.