• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai citrinų
  • 5 vienetai juodųjų pipirų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kalendrų (malta)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kmynų (malti)
  • 1 vienetas laurų lapų
  • 3 vienetai salierų (šaknis)
  • 600 gramų svogūnų (laiškai)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Laiškus supjaustyti 1 cm ilgio šiaudeliais.
    Salierus sutarkuoti su stambia tarka, supilti citrinų sultis, aliejų, prieskonius ir nedaug verdančio vandens.
    Viską sumaišyti ir šiek tiek palaikyti, kad pasitroškintų. Laurą ir pipirus išimti.
    Atvėsinti ir patiekti.

Autorius: Vegetarė

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai citrinų
  • 5 vienetai juodųjų pipirų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kalendrų (malta)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kmynų (malti)
  • 1 vienetas laurų lapų
  • 3 vienetai salierų (šaknis)
  • 600 gramų svogūnų (laiškai)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Laiškus supjaustyti 1 cm ilgio šiaudeliais.
    Salierus sutarkuoti su stambia tarka, supilti citrinų sultis, aliejų, prieskonius ir nedaug verdančio vandens.
    Viską sumaišyti ir šiek tiek palaikyti, kad pasitroškintų. Laurą ir pipirus išimti.
    Atvėsinti ir patiekti.

Autorius: Vegetarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų