INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 400 gramų kopūstų
- 2 valgomieji šaukštai medaus (arba cukrus)
- 150 gramų morkų
- 1/4 stiklinės acto (obuolių sidro arba šviežios citrinų sultys)
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek druskos
- 0.5 stiklinės grietinės
- 1/4 stiklinės žalumynų (smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dideliame dubenyje sumaišykite grietinę, majonezą, medų, obuolių sidro actą, druską bei pipirus.
Kopūstą nuplaukite ir susmulkinkite.
Morkas nuskuskite, nuplaukite ir sutarkuokite.
Sumaišykite salotinėje kopūstus, morkas bei pasigamintą padažą ir skanaukite.
Skanaus :-)
Autorius: Julija
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 400 gramų kopūstų
- 2 valgomieji šaukštai medaus (arba cukrus)
- 150 gramų morkų
- 1/4 stiklinės acto (obuolių sidro arba šviežios citrinų sultys)
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek druskos
- 0.5 stiklinės grietinės
- 1/4 stiklinės žalumynų (smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dideliame dubenyje sumaišykite grietinę, majonezą, medų, obuolių sidro actą, druską bei pipirus.
Kopūstą nuplaukite ir susmulkinkite.
Morkas nuskuskite, nuplaukite ir sutarkuokite.
Sumaišykite salotinėje kopūstus, morkas bei pasigamintą padažą ir skanaukite.
Skanaus :-)
Autorius: Julija
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI