• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų alyvuogių
  • 1 vienetas baklažanų
  • 1 česnakų (padažui)
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 1 stiklinė žirnių (Avinžirniai)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus (padažui)
  • šiek tiek acto (balzaminis, padažui)
  • šiek tiek sojos padažo (padažui)
  • šiek tiek čili pipirų (padažui)
  • šiek tiek žalumynų (padažui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baklažaną supjaustome maždaug 1 cm griežinėliais, pabarstom druska, paliekam 10-15 min.
    Tada nušluostome ir kepame keptuvėje - galima ir sausai, visai be aliejaus. Atvėsiname.
    Avinžirnius geriausiai užmerkti iš vakaro, tada išvirti.
    Salotoms pomidorą pjaustome nedideliais gabalėliais, papriką - šiaudeliais, alyvuoges - pusiau.
    Viską sumaišome dubenyje.
    Padažui skirtus produktus sumaišome ir užpilame ant salotų.

    Skanaus

Autorius: Vita

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų alyvuogių
  • 1 vienetas baklažanų
  • 1 česnakų (padažui)
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 1 stiklinė žirnių (Avinžirniai)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus (padažui)
  • šiek tiek acto (balzaminis, padažui)
  • šiek tiek sojos padažo (padažui)
  • šiek tiek čili pipirų (padažui)
  • šiek tiek žalumynų (padažui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baklažaną supjaustome maždaug 1 cm griežinėliais, pabarstom druska, paliekam 10-15 min.
    Tada nušluostome ir kepame keptuvėje - galima ir sausai, visai be aliejaus. Atvėsiname.
    Avinžirnius geriausiai užmerkti iš vakaro, tada išvirti.
    Salotoms pomidorą pjaustome nedideliais gabalėliais, papriką - šiaudeliais, alyvuoges - pusiau.
    Viską sumaišome dubenyje.
    Padažui skirtus produktus sumaišome ir užpilame ant salotų.

    Skanaus

Autorius: Vita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų