• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek agurklių (lapai, papuošimui)
  • 2 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų (maltas, indiškas)
  • 150 gramų jogurto (natūralus)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio gelsvių
  • 1 vienetas žiedinių kopūstų (vidutinio dydžio)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kario
  • 1 vienetas sulčių (vienos citrinos)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek agurklių (lapai, papuošimui)
  • 2 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų (maltas, indiškas)
  • 150 gramų jogurto (natūralus)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio gelsvių
  • 1 vienetas žiedinių kopūstų (vidutinio dydžio)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kario
  • 1 vienetas sulčių (vienos citrinos)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krūtinėlę supjaustome ir pamarinuojame marinate (česnakas, imbieras, kmynai, gelsvės, karis, citrinos sultys ir jogurtas) 2 – 3 valandas.

    Likus valandai iki kepimo, žiedinį kopūstą supjaustome panašaus dydžio gabalėliais kaip ir mėsą ir sumaišome su marinuojama mėsa.

    Tuomet ant medinių iešmelių (prieš tai išmirkytų vandenyje) pakaitomis suveriame paukštieną ir kopūstus.

    Kepame grilyje, kol apskrus.

    Galima patiekti vienus ar su ryžiais.

    Skanaus!

Autorius: Edita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų