INGREDIENTAI:
- 2 vienetai agurkų
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 250 gramų lašišų (šalto rūkymo)
- 200 gramų jogurto
- 10 vienetų putpelių kiaušinių
- šiek tiek druskos
- 2 burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius, žuvį, agurkus supjaustyti kubeliais.
Kiaušinius perpjauti per pusę.
Krapus susmulkinti.
Jogurtą sumaišyti su išspaustu česnaku, druska, pipirais.
Dėti produktus sluoksniais: žuvis, burokai, agurkai, padažas. Ant viršaus sudėti kiaušinius, pabarstyti krapų.
Autorius: Edvinas
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai agurkų
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 250 gramų lašišų (šalto rūkymo)
- 200 gramų jogurto
- 10 vienetų putpelių kiaušinių
- šiek tiek druskos
- 2 burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius, žuvį, agurkus supjaustyti kubeliais.
Kiaušinius perpjauti per pusę.
Krapus susmulkinti.
Jogurtą sumaišyti su išspaustu česnaku, druska, pipirais.
Dėti produktus sluoksniais: žuvis, burokai, agurkai, padažas. Ant viršaus sudėti kiaušinius, pabarstyti krapų.
Autorius: Edvinas
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI