Burokėlius, bulves ir silkę supjaustykite stambesniais gabalėliais, pupeles nusunkite. Viską krėskite į dubenį ir užpilkite iš citrinos sulčių, aliejaus, žiupsnio druskos ir pipirų suplaktu užpilu. Apibarstykite džiovintais krapais. Skanaus!
Autorius: mia30
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių (virtos)
1 vienetas citrinų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų (smulkinti)
0.5 stiklinės pupelių (virtos)
3 vienetai silkių (filė)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
2 vienetai burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlius, bulves ir silkę supjaustykite stambesniais gabalėliais, pupeles nusunkite. Viską krėskite į dubenį ir užpilkite iš citrinos sulčių, aliejaus, žiupsnio druskos ir pipirų suplaktu užpilu. Apibarstykite džiovintais krapais. Skanaus!