• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (tešlai)
  • 200 gramų margarino (tešlai)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (tešlai)
  • 450 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 1 stiklinė pieno (tešlai)
  • 600 gramų varškės
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos (tešlai)
  • 1 sauja razinų
  • 8 gramai mielių (sausos, tešlai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (tešlai)
  • 200 gramų margarino (tešlai)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (tešlai)
  • 450 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 1 stiklinė pieno (tešlai)
  • 600 gramų varškės
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos (tešlai)
  • 1 sauja razinų
  • 8 gramai mielių (sausos, tešlai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į šiltą pieną įmaišykite cukrų, druską ir mieles. Po to supilkite ištirpintą margariną. Kai pravės, įmaišykite kiaušinį.
    Į tešlą įmaišykite-įminkykite miltus.
    Tešlą palikite šiltoje patalpoje, kad pakiltų.
    Po to dar kartą išminkykite ir įtieskite į formą.
    Varškę išmaišykite su kiaušinių plakiniu, cukrumi ir razinomis.
    Sudėkite ant tešlos ir pašaukite į 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitę.
    Kepkite apie 1 valandą.

Autorius: Rimantė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų