• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 vieneto kopūstų
  • 3 vienetai morkų
  • šiek tiek paprikų (malta)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų jautienos
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • šiek tiek sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas burokėlių (nevirti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną supjaustyti smulkiais gabaliukais ir iškepti.
    Visas daržoves, išskyrus bulves, supjaustyti šiaudeliais.
    Ant daržovių sudėti keptą mėsą.
    Bulves supjaustyti ir taip pat apkepinti.
    Keptas bulves sudėti į mišrainę.
    Paruošti užpilą: sumaišyti actą, druską, pipirus, sojos padažą.
    Užpilti užpilu salotas, sumaišyti.

Autorius: Eglužė

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 vieneto kopūstų
  • 3 vienetai morkų
  • šiek tiek paprikų (malta)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų jautienos
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • šiek tiek sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas burokėlių (nevirti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną supjaustyti smulkiais gabaliukais ir iškepti.
    Visas daržoves, išskyrus bulves, supjaustyti šiaudeliais.
    Ant daržovių sudėti keptą mėsą.
    Bulves supjaustyti ir taip pat apkepinti.
    Keptas bulves sudėti į mišrainę.
    Paruošti užpilą: sumaišyti actą, druską, pipirus, sojos padažą.
    Užpilti užpilu salotas, sumaišyti.

Autorius: Eglužė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų