Jautieną supjaustyti smulkiais gabaliukais ir iškepti. Visas daržoves, išskyrus bulves, supjaustyti šiaudeliais. Ant daržovių sudėti keptą mėsą. Bulves supjaustyti ir taip pat apkepinti. Keptas bulves sudėti į mišrainę. Paruošti užpilą: sumaišyti actą, druską, pipirus, sojos padažą. Užpilti užpilu salotas, sumaišyti.
Autorius: Eglužė
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
0.5 vieneto kopūstų
3 vienetai morkų
šiek tiek paprikų (malta)
1 vienetas svogūnų
500 gramų jautienos
2 valgomieji šaukštai acto
šiek tiek sojos padažo
šiek tiek druskos
1 vienetas burokėlių (nevirti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną supjaustyti smulkiais gabaliukais ir iškepti. Visas daržoves, išskyrus bulves, supjaustyti šiaudeliais. Ant daržovių sudėti keptą mėsą. Bulves supjaustyti ir taip pat apkepinti. Keptas bulves sudėti į mišrainę. Paruošti užpilą: sumaišyti actą, druską, pipirus, sojos padažą. Užpilti užpilu salotas, sumaišyti.