• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 saujelė alyvuogių (juodos)
  • 2 skiltelės česnakų
  • 1 vienetas batono (prancūziškas)
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai balzaminis actas
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai (juodi)
  • 1 žiupsnelis žalumynų

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 saujelė alyvuogių (juodos)
  • 2 skiltelės česnakų
  • 1 vienetas batono (prancūziškas)
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai balzaminis actas
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai (juodi)
  • 1 žiupsnelis žalumynų

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles, išimti sėklytes ir susmulkinti.
  2. Batoną supjaustyti riekelėmis ir paskrudinti keptuvėje ar orkaitėje su šlakeliu aliejaus.
  3. Česnaką susmulkinti ir sumaišyti su pomidorais, druska, aliejumi, pipirais ir balzamiko actu.
  4. Ant riekelių dėti pomidorus, ir keletą alyvuogių riekelių.
  5. Puikiai tiks lengviems ir skaniems vasaros pusryčiams.

Autorius: Irvyda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų