INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių
- 1 vienetas morkų
- 100 gramų žirnių (konservuoti)
- 6 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 250 gramų briuselio kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustytos morkos, bulvės bei bruselinių kopūstų gūželės išverdamos nedideliame kiekyje vandens.
Daržovėms suminkštėjus, į sriubą suberiami žirneliai, supilamas pienas ir sriuba užvirinama.
Užvirus, pagardinama sviestu bei druska.
Skanaus.
Autorius: Rugilė
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių
- 1 vienetas morkų
- 100 gramų žirnių (konservuoti)
- 6 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 250 gramų briuselio kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustytos morkos, bulvės bei bruselinių kopūstų gūželės išverdamos nedideliame kiekyje vandens.
Daržovėms suminkštėjus, į sriubą suberiami žirneliai, supilamas pienas ir sriuba užvirinama.
Užvirus, pagardinama sviestu bei druska.
Skanaus.
Autorius: Rugilė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI