• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja bazilikų (lapai, įdarui)
  • šiek tiek bazilikų (padažui)
  • 2 česnakų (padažui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (padažui)
  • 1 vienetas pomidorų pastos (įdarui)
  • 100 gramų pomidorų pastos (konservuoti, padažui)
  • 125 gramai kvietinių miltų (tešlai)
  • 5 mililitrai alyvuogių aliejaus (padažui)
  • 10 mililitrų alyvuogių aliejaus (tešlai)
  • 50 gramų pomidorų sulčių (padažui)
  • 75 mililitrai vandens (tešlai)
  • šiek tiek druskos (padažui)
  • šiek tiek druskos (tešlai)
  • 2 gramai mielių (greito veikimo, tešlai)
  • 120 gramų mocarelos sūrio (įdarui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į šiltą vandenį (40° C) įmaišome mieles, miltus, druską ir aliejų. Išminkome tešlą. Paliekame 1 valandai, kad pakiltų. Po to išminkome ir vėl kildiname. Tešlą kildinti reikia bent 2 kartus.
    Iškočioti iki plono apvalaus blyno.
    Į puodą supilame pomidorų sultis, sudedame smulkintus konservuotus pomidorus be odelių, aliejų, sutrintą česnaką, baziliką (džiovintą ar smulkintą šviežią) ir troškiname 7-10 min. vis pamaišant.
    Šiuo atvėsusiu padažu ištepame picos padą.
    Tuomet ant pado dedame griežinėliais supjaustytą sūrį ir pomidorus.
    Kepame 250° C laipsnių orkaitėje 7 minutes. Po to temperatūrą sumažiname iki 200° C laipsnių ir kepame dar 10-15 minučių.
    Iškepusią picą apdedame bazilikų lapeliais.

Autorius: Vaida

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja bazilikų (lapai, įdarui)
  • šiek tiek bazilikų (padažui)
  • 2 česnakų (padažui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (padažui)
  • 1 vienetas pomidorų pastos (įdarui)
  • 100 gramų pomidorų pastos (konservuoti, padažui)
  • 125 gramai kvietinių miltų (tešlai)
  • 5 mililitrai alyvuogių aliejaus (padažui)
  • 10 mililitrų alyvuogių aliejaus (tešlai)
  • 50 gramų pomidorų sulčių (padažui)
  • 75 mililitrai vandens (tešlai)
  • šiek tiek druskos (padažui)
  • šiek tiek druskos (tešlai)
  • 2 gramai mielių (greito veikimo, tešlai)
  • 120 gramų mocarelos sūrio (įdarui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į šiltą vandenį (40° C) įmaišome mieles, miltus, druską ir aliejų. Išminkome tešlą. Paliekame 1 valandai, kad pakiltų. Po to išminkome ir vėl kildiname. Tešlą kildinti reikia bent 2 kartus.
    Iškočioti iki plono apvalaus blyno.
    Į puodą supilame pomidorų sultis, sudedame smulkintus konservuotus pomidorus be odelių, aliejų, sutrintą česnaką, baziliką (džiovintą ar smulkintą šviežią) ir troškiname 7-10 min. vis pamaišant.
    Šiuo atvėsusiu padažu ištepame picos padą.
    Tuomet ant pado dedame griežinėliais supjaustytą sūrį ir pomidorus.
    Kepame 250° C laipsnių orkaitėje 7 minutes. Po to temperatūrą sumažiname iki 200° C laipsnių ir kepame dar 10-15 minučių.
    Iškepusią picą apdedame bazilikų lapeliais.

Autorius: Vaida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų