Nuplaukite viščiukų blauzdeles ir sudėję į didelį dubenį užpilkite vyno, druskos, cukraus, susmulkinto svogūno, česnako bei peletrūno marinatu. Palikite vištieną bent nakčiai pasimarinuoti. Išmarinuotą vištieną kepkite orkaitėje apie 1 valandą 180 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje arba grilyje. Skanaus.
Autorius: Reda
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai cukraus
3 česnakų
1 sauja peletrūno
3 vienetai svogūnų (raudoni)
400 mililitrų baltojo vyno (sausas)
1/4 stiklinės druskos
1 kilogramas vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplaukite viščiukų blauzdeles ir sudėję į didelį dubenį užpilkite vyno, druskos, cukraus, susmulkinto svogūno, česnako bei peletrūno marinatu. Palikite vištieną bent nakčiai pasimarinuoti. Išmarinuotą vištieną kepkite orkaitėje apie 1 valandą 180 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje arba grilyje. Skanaus.