Patisonus supiaustyti, išvirti ir pertrinti pro sietelį. Į pertrintą masę sudėti sviestą, cukrų, kiaušinius (baltymus išplakti su žiupsneliu druskos), sodą. Masę išmaišyti ir kepti kaip bulviniu blynelius. Galite valgyti su grietine arba mėgstama uogiene. Skanaus!
Autorius: justelez
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
3 vienetai kiaušinių
1.5 stiklinės kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis sodos
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
3 valgomieji šaukštai sviesto
1 kilogramas patisonų (pertrinta masė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Patisonus supiaustyti, išvirti ir pertrinti pro sietelį. Į pertrintą masę sudėti sviestą, cukrų, kiaušinius (baltymus išplakti su žiupsneliu druskos), sodą. Masę išmaišyti ir kepti kaip bulviniu blynelius. Galite valgyti su grietine arba mėgstama uogiene. Skanaus!