• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 kilogramas patisonų (pertrinta masė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Patisonus supiaustyti, išvirti ir pertrinti pro sietelį. Į pertrintą masę sudėti sviestą, cukrų, kiaušinius (baltymus išplakti su žiupsneliu druskos), sodą. Masę išmaišyti ir kepti kaip bulviniu blynelius. Galite valgyti su grietine arba mėgstama uogiene. Skanaus!

Autorius: justelez

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 kilogramas patisonų (pertrinta masė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Patisonus supiaustyti, išvirti ir pertrinti pro sietelį. Į pertrintą masę sudėti sviestą, cukrų, kiaušinius (baltymus išplakti su žiupsneliu druskos), sodą. Masę išmaišyti ir kepti kaip bulviniu blynelius. Galite valgyti su grietine arba mėgstama uogiene. Skanaus!

Autorius: justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų