• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • 0.5 vieneto vištiena (krūtinėlė)
  • 2 vienetai konservuotų ananasų (griežinėliai)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinų sultys
  • šiek tiek prieskonių vištienai ( )
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • 0.5 vieneto vištiena (krūtinėlė)
  • 2 vienetai konservuotų ananasų (griežinėliai)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinų sultys
  • šiek tiek prieskonių vištienai ( )
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištos krūtinėlę pjaustyti nedideliais gabaliukais,barstyti vištienos prieskoniais,pipirais,apšlakstyti citrinų sultimis (galima dar aptepti garstyčiomis kas mėgsta),ir palikti apie valandą, kad pasimarinuotų.
  2. Papriką (ar paprikas) perpjauti pusiau, išimti sėklas, pjauti taip, kad būtų kaip valtelės. Vidų paprikos ištepti majonezu, pabarstyti kvapiaisiais pipirais. Papriką nuplikyti karštu vandeniu.
  3. Ananasus supjaustyti kubeliais.
  4. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti vištienos gabaliukus. Suberti ananasų kubelius, viską apkepti. Ataušinti.
  5. Ataušus, paruoštą mišinuką dėti į paprikų laivelius (ar laivelį, kiek gaminame). Barstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti, kol sūris susilydys.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų