REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištos krūtinėlę pjaustyti nedideliais gabaliukais,barstyti vištienos prieskoniais,pipirais,apšlakstyti citrinų sultimis (galima dar aptepti garstyčiomis kas mėgsta),ir palikti apie valandą, kad pasimarinuotų.
- Papriką (ar paprikas) perpjauti pusiau, išimti sėklas, pjauti taip, kad būtų kaip valtelės. Vidų paprikos ištepti majonezu, pabarstyti kvapiaisiais pipirais. Papriką nuplikyti karštu vandeniu.
- Ananasus supjaustyti kubeliais.
- Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti vištienos gabaliukus. Suberti ananasų kubelius, viską apkepti. Ataušinti.
- Ataušus, paruoštą mišinuką dėti į paprikų laivelius (ar laivelį, kiek gaminame). Barstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti, kol sūris susilydys.
REKLAMA