• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 5 lašai vanilės (esensija)
  • 250 mililitrų pieno (natūralus)
  • 250 mililitrų grietinėlės (36%)
  • 7 valgomieji šaukštai želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažai:
    Vyšnios šaldytos 150 g
    Cukrus 60 g
    Uogienių tirštiklis su pektinu 7-8 g
    Tamsus šokoladas 50 g
    Grietinėlė, 36% riebumo 15 g

    Užverdame pieną su grietinėle, įberiame cukraus ir vanilės esencijos.
    Gerai išmaišome.

    Pasiruošiame želatiną. Ją išmirkę šaltame vandenyje kaitiname, kol ištirps grūdeliai.

    Įmaišome želatiną į karštą pieno ir grietinėlės mišinį, supilstome į mums patinkančius indus.

    Šaldome šaldytuve apie 4 valandas arba paliekame nakčiai.
    Vyšnias sumaišome su cukrumi, paverdame ant nedidelės ugnies, kol ištirps cukrus ir tada supilame tirštiklį ir maišydami kaitiname apie 5 minutes. Atvėsiname.

    Užverdame grietinėlę ir sumaišome su smulkintu šokoladu. Maišome, kol ištirps.

    Pagamintą desertą įdedame į lėkštutę, prieš tai įmerkę indelį į šiltą vandenį, kad geriau išsiimtų.

    Patiekiame su vyšnių uogiene arba šokolado padažu.

    Skanaus.

Autorius: Karina

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 5 lašai vanilės (esensija)
  • 250 mililitrų pieno (natūralus)
  • 250 mililitrų grietinėlės (36%)
  • 7 valgomieji šaukštai želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažai:
    Vyšnios šaldytos 150 g
    Cukrus 60 g
    Uogienių tirštiklis su pektinu 7-8 g
    Tamsus šokoladas 50 g
    Grietinėlė, 36% riebumo 15 g

    Užverdame pieną su grietinėle, įberiame cukraus ir vanilės esencijos.
    Gerai išmaišome.

    Pasiruošiame želatiną. Ją išmirkę šaltame vandenyje kaitiname, kol ištirps grūdeliai.

    Įmaišome želatiną į karštą pieno ir grietinėlės mišinį, supilstome į mums patinkančius indus.

    Šaldome šaldytuve apie 4 valandas arba paliekame nakčiai.
    Vyšnias sumaišome su cukrumi, paverdame ant nedidelės ugnies, kol ištirps cukrus ir tada supilame tirštiklį ir maišydami kaitiname apie 5 minutes. Atvėsiname.

    Užverdame grietinėlę ir sumaišome su smulkintu šokoladu. Maišome, kol ištirps.

    Pagamintą desertą įdedame į lėkštutę, prieš tai įmerkę indelį į šiltą vandenį, kad geriau išsiimtų.

    Patiekiame su vyšnių uogiene arba šokolado padažu.

    Skanaus.

Autorius: Karina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų