• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai agurkų (rauginti)
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 0.5 vieneto sultinio (kubeliais, grybų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinių baltymus, svogūną ir agurkus labai smulkiai supjaustyti. Viską sumaišyti su grietine ir majonezu.
    Česnakus išspausti, žalumynus supjaustyti smulkiai ir taip pat įmaišyti į padažą.
    Tada įpilti vieną šaukštą raugintų agurkų sūdymo, pusę sutrinto grybų sultinio kubelio, pipirus. Gerai išmaišyti.
    Šis padažas tinka prie žuvies, daržovių, koldūnų ir t. t.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai agurkų (rauginti)
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 0.5 vieneto sultinio (kubeliais, grybų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinių baltymus, svogūną ir agurkus labai smulkiai supjaustyti. Viską sumaišyti su grietine ir majonezu.
    Česnakus išspausti, žalumynus supjaustyti smulkiai ir taip pat įmaišyti į padažą.
    Tada įpilti vieną šaukštą raugintų agurkų sūdymo, pusę sutrinto grybų sultinio kubelio, pipirus. Gerai išmaišyti.
    Šis padažas tinka prie žuvies, daržovių, koldūnų ir t. t.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų