Kiaušinių baltymus, svogūną ir agurkus labai smulkiai supjaustyti. Viską sumaišyti su grietine ir majonezu. Česnakus išspausti, žalumynus supjaustyti smulkiai ir taip pat įmaišyti į padažą. Tada įpilti vieną šaukštą raugintų agurkų sūdymo, pusę sutrinto grybų sultinio kubelio, pipirus. Gerai išmaišyti. Šis padažas tinka prie žuvies, daržovių, koldūnų ir t. t.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
2 vienetai agurkų (rauginti)
3 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek krapų
1 vienetas svogūnų
šiek tiek svogūnų (laiškai)
2 vienetai kiaušinių (virti)
4 valgomieji šaukštai majonezo
2 valgomieji šaukštai grietinės
0.5 vieneto sultinio (kubeliais, grybų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinių baltymus, svogūną ir agurkus labai smulkiai supjaustyti. Viską sumaišyti su grietine ir majonezu. Česnakus išspausti, žalumynus supjaustyti smulkiai ir taip pat įmaišyti į padažą. Tada įpilti vieną šaukštą raugintų agurkų sūdymo, pusę sutrinto grybų sultinio kubelio, pipirus. Gerai išmaišyti. Šis padažas tinka prie žuvies, daržovių, koldūnų ir t. t.