• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 0.5 kilogramo obuolių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 225 gramai kvietinių miltų
  • 1 stiklinė jogurto
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpiname sviestą ir išmaišome su cukrumi. Kai šiek tiek atvėsta įmaišome kiaušinį, jogurtą (turėjau natūralų be priedų). Kepimo miltus sumaišome su kepimo milteliais. Įberiame žiupsnelį druskos ir iš lėto beriant įmaišome miltų mišinį.
    Tešlą supilame į kepimo formą ir ant viršaus išdėliojame obuolių skilteles.
    Kepame 35-40 min. 180 laipsnių orkaitėje. Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.

Autorius: Edita

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 0.5 kilogramo obuolių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 225 gramai kvietinių miltų
  • 1 stiklinė jogurto
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpiname sviestą ir išmaišome su cukrumi. Kai šiek tiek atvėsta įmaišome kiaušinį, jogurtą (turėjau natūralų be priedų). Kepimo miltus sumaišome su kepimo milteliais. Įberiame žiupsnelį druskos ir iš lėto beriant įmaišome miltų mišinį.
    Tešlą supilame į kepimo formą ir ant viršaus išdėliojame obuolių skilteles.
    Kepame 35-40 min. 180 laipsnių orkaitėje. Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.

Autorius: Edita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų