Ištirpiname sviestą ir išmaišome su cukrumi. Kai šiek tiek atvėsta įmaišome kiaušinį, jogurtą (turėjau natūralų be priedų). Kepimo miltus sumaišome su kepimo milteliais. Įberiame žiupsnelį druskos ir iš lėto beriant įmaišome miltų mišinį. Tešlą supilame į kepimo formą ir ant viršaus išdėliojame obuolių skilteles. Kepame 35-40 min. 180 laipsnių orkaitėje. Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.
Autorius: Edita
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
0.5 kilogramo obuolių
1 vienetas kiaušinių
225 gramai kvietinių miltų
1 stiklinė jogurto
šiek tiek druskos
100 gramų sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpiname sviestą ir išmaišome su cukrumi. Kai šiek tiek atvėsta įmaišome kiaušinį, jogurtą (turėjau natūralų be priedų). Kepimo miltus sumaišome su kepimo milteliais. Įberiame žiupsnelį druskos ir iš lėto beriant įmaišome miltų mišinį. Tešlą supilame į kepimo formą ir ant viršaus išdėliojame obuolių skilteles. Kepame 35-40 min. 180 laipsnių orkaitėje. Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.