INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 5 vienetai obuolių (konservuoti)
- 250 gramų pomidorų pastos
- 150 gramų svogūnų
- 800 gramų kiaulienos (liesa)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 100 gramų padažo (aštrus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kruopščiai nuplauti kiaulieną šaltu vandeniu. Supjaustyti mėsą nedideliais kubeliais, pabarstyti druska ir juodaisiais pipirais. Supjaustyti obuolius, plonais žiedais supjaustyti svogūnus ir pakepti kelias minutes.
Pomidorus perpjauti pusiau.
Mėsą sumaišyti su obuoliais, svogūnais ir pomidorais, aliejumi, padažu. Laikyti šaltai apie 2-3 valandas.
Kepti virš žarijų.
Autorius: Laura
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 5 vienetai obuolių (konservuoti)
- 250 gramų pomidorų pastos
- 150 gramų svogūnų
- 800 gramų kiaulienos (liesa)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 100 gramų padažo (aštrus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kruopščiai nuplauti kiaulieną šaltu vandeniu. Supjaustyti mėsą nedideliais kubeliais, pabarstyti druska ir juodaisiais pipirais. Supjaustyti obuolius, plonais žiedais supjaustyti svogūnus ir pakepti kelias minutes.
Pomidorus perpjauti pusiau.
Mėsą sumaišyti su obuoliais, svogūnais ir pomidorais, aliejumi, padažu. Laikyti šaltai apie 2-3 valandas.
Kepti virš žarijų.
Autorius: Laura
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI