• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 600 gramų moliūgų
  • 2 vienetai obuolių
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Moliūgą nulupame, ir, išskobus sėklas, supjaustome griežinėliais.
    Supjaustytą verdame puode su trupučiu vandens, kol suminkštėja.
    Apvirus suberiame griežinėliais supjaustytus obuolius ir verdame nuolat maišant, kol sutirštėja.
    Išvirtą masę ištriname per sietelį, pagardiname cukrumi, druska, sviestu ir viską sumaišome.
    Skanaus.

Autorius: Jolita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 600 gramų moliūgų
  • 2 vienetai obuolių
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Moliūgą nulupame, ir, išskobus sėklas, supjaustome griežinėliais.
    Supjaustytą verdame puode su trupučiu vandens, kol suminkštėja.
    Apvirus suberiame griežinėliais supjaustytus obuolius ir verdame nuolat maišant, kol sutirštėja.
    Išvirtą masę ištriname per sietelį, pagardiname cukrumi, druska, sviestu ir viską sumaišome.
    Skanaus.

Autorius: Jolita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų