REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 8
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasiruoškite vyšnias: į puodą pilkite - 50 ml vandens, dėkite 50 g cukraus, pilkite likerį / vyną (cukraus kiekis priklauso nuo naudojamo alkoholio saldumo), dėkite prieskonius: žvaigždiškąjį anyžių, cinamono lazdelę, kvapiuosius ir juoduosius pipirus (nemaltus), gvazdikėlių. vanilės. Palaukiame, kol užvirs, tada berkite vyšnias, virkite apie 5 min, tada palikite bent pusvalandžiui.
- Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C temp. Kiaušinius plakite su 100 g cukraus iki putotos masės,tada supilkite tirpintą sviestą.
- Burokine tarka sutarkuokite moliūgą. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir persijokite į kiaušinių ir sviesto masę.Tešla bus tirštoka.
- Tada įmaišykite moliūgą ir vyšnias (nuo vyšnių gerai nupilkite skystį, kuriame jos virė) ir pilkite į kepimo formą.
Kepkite apie 45 min.
Ant iškepto pyrago galite užpilti paruoštą glaistą: cukras pudra + citrinos sultys.
REKLAMA