Iš pieno, kiaušinio, miltų, šaukšto aliejaus ir žiupsnelio druskos išsikepti kuo plonesnius lietinius.
Dažiniui išsivirti 5-6 bulves, išvirusias sutrinti, įdėti sviesto ir praskiesti virintu pienu iki kefyro tirštumo. Galima įdėti pakepintų svogūnų arba svogūnų su lašinukais.
Blynai valgomi su karštu dažiniu. Blynai tinka ir atvėsę, ir karšti, kaip kam patinka.
Autorius: Zita
INGREDIENTAI:
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek kvietinių miltų
šiek tiek pieno
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš pieno, kiaušinio, miltų, šaukšto aliejaus ir žiupsnelio druskos išsikepti kuo plonesnius lietinius.
Dažiniui išsivirti 5-6 bulves, išvirusias sutrinti, įdėti sviesto ir praskiesti virintu pienu iki kefyro tirštumo. Galima įdėti pakepintų svogūnų arba svogūnų su lašinukais.
Blynai valgomi su karštu dažiniu. Blynai tinka ir atvėsę, ir karšti, kaip kam patinka.