Obuolius nulupkite, išimkite sėklytes ir supjaustykite mažais gabaliukais. Juos suberkite į kepimo skardą, ištepta aliejumi ir pabarstyta džiūvėsiais. Po to gerai išsukite kiaušinius su cukrumi, grietine, grietinėle, sviestu ir vaniliniu cukrumi. Miltus išsijokite ir sumaišykite su kepimo milteliais, į juos supilkite išsuktą masę, gerai išmaišykite ir supilkite ant supjaustytų obuolių. Kepkite orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 35 min.
Autorius: Milda
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
6 vienetai obuolių
4 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
100 gramų grietinėlės
100 gramų sviesto
100 gramų grietinės
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius nulupkite, išimkite sėklytes ir supjaustykite mažais gabaliukais. Juos suberkite į kepimo skardą, ištepta aliejumi ir pabarstyta džiūvėsiais. Po to gerai išsukite kiaušinius su cukrumi, grietine, grietinėle, sviestu ir vaniliniu cukrumi. Miltus išsijokite ir sumaišykite su kepimo milteliais, į juos supilkite išsuktą masę, gerai išmaišykite ir supilkite ant supjaustytų obuolių. Kepkite orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 35 min.