Nuplautos bulvės perpjaunamos išilgai pusiau, ties viduriu kiekvienoje puselėje išgremžiama duobutė. Į maltą mėsą sudedami svieste pakepinti svogūnai, pasūdoma, įberiama pipirų ir sumaišoma. Įdaro pridedama į kiekvienos puselės duobutę, puselės suglaudžiamos, dedamos į skardą ir kepamos apie 30-40 min. 170 laipsnių temperatūros orkaitėje. Tiekiamos sudėtos į pašildytą pusdubenį, užpiltos tirpintu sviestu su grietine. Skanaus!
Autorius: Raimonda
INGREDIENTAI:
12 vienetų bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas svogūnų
300 gramų kiaulės faršo
šiek tiek druskos
150 gramų sviesto
0.5 stiklinės grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplautos bulvės perpjaunamos išilgai pusiau, ties viduriu kiekvienoje puselėje išgremžiama duobutė. Į maltą mėsą sudedami svieste pakepinti svogūnai, pasūdoma, įberiama pipirų ir sumaišoma. Įdaro pridedama į kiekvienos puselės duobutę, puselės suglaudžiamos, dedamos į skardą ir kepamos apie 30-40 min. 170 laipsnių temperatūros orkaitėje. Tiekiamos sudėtos į pašildytą pusdubenį, užpiltos tirpintu sviestu su grietine. Skanaus!