• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek česnakų (žiedkočiai)
  • 150 mililitrų acto
  • 1 litras vandens
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 1 valgomasis šaukštas prieskonių (marinavimui)
  • šiek tiek čili pipirų (pipirai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vienam litrui vandens 3 š. cukraus, 1 š. druskos, 150ml acto, 1 š. prieskonių mišinio marinavimui.

    Į švarius stiklainius įdedame po vieną čili pipiriuką, sudedame susuktus žiedkočius. Užpilame verdančiu marinatu ir užsukame iškaintintais dangteliais. Per naktį paliekame dangtelias žemyn ir uždengus. Kitą dieną jau galima nešti į vėsią patalpą. Puikus garnyras prie šašlyko ar grilio kepsnio.

Autorius: Renata

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek česnakų (žiedkočiai)
  • 150 mililitrų acto
  • 1 litras vandens
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 1 valgomasis šaukštas prieskonių (marinavimui)
  • šiek tiek čili pipirų (pipirai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vienam litrui vandens 3 š. cukraus, 1 š. druskos, 150ml acto, 1 š. prieskonių mišinio marinavimui.

    Į švarius stiklainius įdedame po vieną čili pipiriuką, sudedame susuktus žiedkočius. Užpilame verdančiu marinatu ir užsukame iškaintintais dangteliais. Per naktį paliekame dangtelias žemyn ir uždengus. Kitą dieną jau galima nešti į vėsią patalpą. Puikus garnyras prie šašlyko ar grilio kepsnio.

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų