Vienam litrui vandens 3 š. cukraus, 1 š. druskos, 150ml acto, 1 š. prieskonių mišinio marinavimui.
Į švarius stiklainius įdedame po vieną čili pipiriuką, sudedame susuktus žiedkočius. Užpilame verdančiu marinatu ir užsukame iškaintintais dangteliais. Per naktį paliekame dangtelias žemyn ir uždengus. Kitą dieną jau galima nešti į vėsią patalpą. Puikus garnyras prie šašlyko ar grilio kepsnio.
Vienam litrui vandens 3 š. cukraus, 1 š. druskos, 150ml acto, 1 š. prieskonių mišinio marinavimui.
Į švarius stiklainius įdedame po vieną čili pipiriuką, sudedame susuktus žiedkočius. Užpilame verdančiu marinatu ir užsukame iškaintintais dangteliais. Per naktį paliekame dangtelias žemyn ir uždengus. Kitą dieną jau galima nešti į vėsią patalpą. Puikus garnyras prie šašlyko ar grilio kepsnio.