• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai citrinų
  • 2 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 225 gramai ančiuvių (švieži)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ančiuvius nuplauti, pašalinti vidaus organus ir dar kartą perplauti.
    Išskleistus ančiuvius sudėti vienu sluoksniu į stiklinį indą, apibarstyti druska, apšlakstyti šviežiai spaustomis 3 citrinų sultimis, alyvuogių aliejumi, apibarstyti smulkintu česnaku bei petražolėmis ir palikti bent 2 valandoms marinuotis.
    Skanaus

Autorius: Aina

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai citrinų
  • 2 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 225 gramai ančiuvių (švieži)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ančiuvius nuplauti, pašalinti vidaus organus ir dar kartą perplauti.
    Išskleistus ančiuvius sudėti vienu sluoksniu į stiklinį indą, apibarstyti druska, apšlakstyti šviežiai spaustomis 3 citrinų sultimis, alyvuogių aliejumi, apibarstyti smulkintu česnaku bei petražolėmis ir palikti bent 2 valandoms marinuotis.
    Skanaus

Autorius: Aina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų