Ančiuvius nuplauti, pašalinti vidaus organus ir dar kartą perplauti. Išskleistus ančiuvius sudėti vienu sluoksniu į stiklinį indą, apibarstyti druska, apšlakstyti šviežiai spaustomis 3 citrinų sultimis, alyvuogių aliejumi, apibarstyti smulkintu česnaku bei petražolėmis ir palikti bent 2 valandoms marinuotis. Skanaus
Autorius: Aina
INGREDIENTAI:
3 vienetai citrinų
2 česnakų
1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
225 gramai ančiuvių (švieži)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ančiuvius nuplauti, pašalinti vidaus organus ir dar kartą perplauti. Išskleistus ančiuvius sudėti vienu sluoksniu į stiklinį indą, apibarstyti druska, apšlakstyti šviežiai spaustomis 3 citrinų sultimis, alyvuogių aliejumi, apibarstyti smulkintu česnaku bei petražolėmis ir palikti bent 2 valandoms marinuotis. Skanaus