Lengvai ir greitai paruošiamas patiekalas, tinkantis pietums ar vakarienei, o gražiai pateikus - drąsiai galite tiekti ant stalo netikėtai užklupus svečiams.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 150 gramų makaronų
- 0.5 vieneto svogūnų
- 50 gramų grietinėlės
- 40 gramų špinatų
- 4 vienetai saulėje džiovintų pomidorų
- 1 žiupsnelis petražolių
- 1 žiupsnelis druskos
- 1 žiupsnelis pipirai
- 1 arbatinis šaukštelis aliejaus
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
REKLAMA
Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Makaronus išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės.
- Kol verda makaronai, pasigaminkie padažą: svogūną smulkiai sukapokite ir kelias minutes pakepinkite ant šlakelio aliejaus, kol svogūnai suminkštės. Į keptuvę įmeskite smulkintus pomidorus ir špinatus. Viską pakepinkite ant vidutinės ugnies, kol špinatai taps subliuškę. Supilkite grietinėlę. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Dar kelias minutes viską pakaitinkite.
- Išvirusius makaronus nukoškite, meskite į keptuvę ir permaišykite, kad visi pasidengtų padažu. Valgykite iškart, apibarstę smulkintomis petražolėmis. Skanaus!
REKLAMA