• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 5 vienetai obuolių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 350 gramų kvietinių miltų
  • 500 mililitrų pieno
  • 350 mililitrų vandens
  • 1/5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus (+ truputį kepimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakame su cukrumi, druska, pienu bei 300 ml vandens.
    Suberiame miltus ir gerai išmaišome.
    Galiausiai į tešlą įmaišome aliejų ir iškepame keptuvėje su šiek tiek aliejaus lietinius blynus.
    Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius, supjaustome kubeliais ir sudedame į puodą su 50 ml vandens.
    Į tą patį puodą sudedame medų, rudąjį cukrų, cinamoną bei citrinų sultis ir pakaitiname, kol obuoliai apverda, suminkštėja ir viskas susimaišo į vientisą masę.
    Obuolių masę tepame ant iškeptų blynų ir kiekvieną blyną po du kartus perlenkiame.
    Gero apetito!

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 5 vienetai obuolių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 350 gramų kvietinių miltų
  • 500 mililitrų pieno
  • 350 mililitrų vandens
  • 1/5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus (+ truputį kepimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakame su cukrumi, druska, pienu bei 300 ml vandens.
    Suberiame miltus ir gerai išmaišome.
    Galiausiai į tešlą įmaišome aliejų ir iškepame keptuvėje su šiek tiek aliejaus lietinius blynus.
    Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius, supjaustome kubeliais ir sudedame į puodą su 50 ml vandens.
    Į tą patį puodą sudedame medų, rudąjį cukrų, cinamoną bei citrinų sultis ir pakaitiname, kol obuoliai apverda, suminkštėja ir viskas susimaišo į vientisą masę.
    Obuolių masę tepame ant iškeptų blynų ir kiekvieną blyną po du kartus perlenkiame.
    Gero apetito!

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų