• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto agurkų (ilgavaisis)
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 4 stiklinės kininių kopūstų (smulkintas)
  • 1/4 stiklinės sulčių (apelsinų, citrinų ir laimo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dideliame dubenyje sumaišyti kopūstą, šiaudeliais supjaustytą papriką (be sėklų) ir agurko pusgriežinėlius.
    Viską apšlakstyti citrusinių vaisių sultimis bei alvuogių aliejumi ir išmaišius padėti 30 min. į šaldytuvą.
    Po 30 min. patiekti.
    Šioms salotoms, vietoj alyvuogių aliejaus, galima rinktis teriyaki padažą bei dar viską paskaninti mėgstamais prieskoniais.
    Skanaus.

Autorius: Asta

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto agurkų (ilgavaisis)
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 4 stiklinės kininių kopūstų (smulkintas)
  • 1/4 stiklinės sulčių (apelsinų, citrinų ir laimo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dideliame dubenyje sumaišyti kopūstą, šiaudeliais supjaustytą papriką (be sėklų) ir agurko pusgriežinėlius.
    Viską apšlakstyti citrusinių vaisių sultimis bei alvuogių aliejumi ir išmaišius padėti 30 min. į šaldytuvą.
    Po 30 min. patiekti.
    Šioms salotoms, vietoj alyvuogių aliejaus, galima rinktis teriyaki padažą bei dar viską paskaninti mėgstamais prieskoniais.
    Skanaus.

Autorius: Asta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų