Dideliame dubenyje sumaišyti kopūstą, šiaudeliais supjaustytą papriką (be sėklų) ir agurko pusgriežinėlius. Viską apšlakstyti citrusinių vaisių sultimis bei alvuogių aliejumi ir išmaišius padėti 30 min. į šaldytuvą. Po 30 min. patiekti. Šioms salotoms, vietoj alyvuogių aliejaus, galima rinktis teriyaki padažą bei dar viską paskaninti mėgstamais prieskoniais. Skanaus.
Autorius: Asta
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto agurkų (ilgavaisis)
1 vienetas paprikų (raudonoji)
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
4 stiklinės kininių kopūstų (smulkintas)
1/4 stiklinės sulčių (apelsinų, citrinų ir laimo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dideliame dubenyje sumaišyti kopūstą, šiaudeliais supjaustytą papriką (be sėklų) ir agurko pusgriežinėlius. Viską apšlakstyti citrusinių vaisių sultimis bei alvuogių aliejumi ir išmaišius padėti 30 min. į šaldytuvą. Po 30 min. patiekti. Šioms salotoms, vietoj alyvuogių aliejaus, galima rinktis teriyaki padažą bei dar viską paskaninti mėgstamais prieskoniais. Skanaus.